Coach en oprichter

Mijn naam is Lotte Sielias, de oprichtster van Coaching Sielias. 

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Op de basisschool maakte ik makkelijk contact met leeftijdgenootjes. Ook merkte ik dat ik al vroeg bezig was met de zin van het leven en las hier boeken over. Ik was me altijd aan het verdiepen in de mens. 

Op de Hogeschool koos ik voor een studie Pedagogiek en hierna was ik persoonlijk begeleider in de Gehandicaptenzorg. Tijdens dit werk voelde ik dat ik iets miste, maar door mijn perfectionisme en gedrevenheid ging ik toch door met dit werk. Dit resulteerde in een burn-out.

Tijdens mijn burn-out kwam ik erachter dat ik niet wist wie ik was. Door het gebrek aan zelfkennis heb ik mijzelf tot uitputting gedreven. 

Achteraf gezien zie ik mijn burn-out als een geschenk waarbij ik naar binnen moest kijken. Wie was ik en wat wilde ik? Waar wilde ik elke dag voor uit bed stappen?


Hoe meer ik ontdekte over mezelf hoe meer ik inzag wat ik graag zou willen:

Jongvolwassenen tussen de 16-30 jaar diepgaand helpen veranderen, zodat ze inzicht krijgen in hun talenten en drijfveren om voluit te leven naar een leven vol voldoening en levensgeluk. 


Om jongvolwassenen te kunnen helpen heb ik de Post HBO opleiding tot Professioneel Coach bij Balansgroep gevolgd. 

In 2022 ben ik mijn eigen coachingspraktijk gestart; Coaching Sielias.

 

' Bewustzijn van je talenten en drijfveren geeft richting aan jouw levensgeluk.'

 

Ik ben een sensitieve coach die goed kan aansluiten en motiveren. Samen kijken we naar hoe jij keuzes kan maken vanuit je hart.

 Hierbij coach ik jongvolwassenen in de leeftijd van 16-30 jaar met loopbaan en persoonlijke vraagstukken. 

 

Voluit leven naar wat jij wilt?

Neem gerust contact met mij op en klik hier!