Reviews

“Lotte is met haar open persoonlijkheid een hele fijne en professionele coach. Zij kan zich als coach heel goed in situaties verplaatsen, creëert een veilig situatie voor een open gesprek en is in staat om op het juiste moment de juiste vragen te stellen. 

Tijdens de sessies wisten we altijd tot de kern van een probleem/ situatie te komen en ik heb mijn persoonlijke kwaliteiten en valkuilen goed leren kennen. Het coachtraject heeft mij veel nieuwe inzichten gebracht en ook na afloop van het traject heb ik nog altijd veel profijt van de handvaten die Lotte mij geboden heeft. Ik kan een coachtraject met Lotte dus zeker aanraden, ze is naast een goede coach ook een heel leuk mens!” 

Judith, maart 2022

 

“Lotte is professioneel, altijd super goed voorbereid, alert op wat ik nodig heb, stelt mooie open vragen, kan emoties laten voor wat ze zijn en hiervoor de ruimte geven. Volgde in wat ik op dat moment nodig had, zonder alles te willen behandelen.”

Noemi, januari 2022

‘Ik heb de begeleiding van Lotte tijdens het loopbaantraject als heel positief ervaren. Lotte is een proactieve en betrokken coach, kan zich goed verplaatsen en denkt mee. Ze heeft een positieve instelling en reageert snel op vragen.”

Yvonne, maart 2022